Nov 27 2007

streamyx?

masuk mirc.. pto..
idle lama sket dc.. aiseyh.. ada x kena ngan modem aku ni..
mungkin ni la padahnya lepas lama x guna.. hahahaha…
nnt la tengok.. hihu~
ada benda lain yang lagi best nk buat 😀

Nov 23 2007

i’m back…

hahaha.. yeah.. i’m going back.. balik tranung la pulok weih..

good luck kepada meraka yang belum habis paper. till we meet again my prengs…

Nov 22 2007

suruhanjaya pilihanraya

well… people do make a mistakes. and some of them can be found here.

 http://daftarj.spr.gov.my/daftar.asp

 surf to the web. and check the following ic number.

991214740101
981231081137
90520610089
961231742099
910815750017

hurm.. aku ingat aku bleh jadi antara pengundi yang termuda. tapi mungkin betul kata jabatan pendaftaran negara suatu ketika dulu, no IC tu bukan tarikh lahir. mungkin pemilik-pemilik no IC kat atas tu dah tua-tua. Dialah yang maha mengetahui.

 

Nov 22 2007

it’s a short break…

finish the final exam. start the short break. will undergo internship. that’s life. as a student.

Nov 20 2007

back

salam…
did you come to visit me here for about 12hours ago? did you find this site is suspended?
well, it’s now up and running.

good luck to me.

Nov 18 2007

kenapa sekarang…

hurm.. dalam banyak2 hari, kenapa hari ni?
kenapa hari jugak?
kenapa hari ni perlu aku ingat yang 10 tu?
kenapa 10? can’t  be more? why? hurm…

it’s same when u root a box. when u owned, u do what u want n left. and u only come back when you have to. not much different from life. when you want, you take, when don’t want, u leave. when needed, you’ll find it. but, do think what happen if it is gone, gone forever. do appreciate…

Nov 18 2007

why water?

why water? bcoz that is what i need now. it’s not i don’t have water to eat.. ops.. drnkx, i hv enough, even more. i can gv some to u if i want, but i don’t.

so what water i’m talking about? i myself have a doubt in it. when i said water, it’s too general. the thing is, air itu sebenarnya bukanlah air. sifat cecairnya bukan bermaksud ianya cair.

why do i care about this dunno/duncare/blablablabla water? bcoz i need it.

Nov 14 2007

my playlists

#1 Weezer – My best friend ..lagu dari blog lely
#2 Amuk – Aku Mahu pulang ..aku memang mahu pulang, check this and this
#3 Ozone – Dragoste din tei   …numa numa..
#4 Queen – We will rock you (we are the champion) ..yup, kasi bakar sket..
#5 XPDC – Teman ..i appreciate all u..

ya.. memang 4 lagu ni je.. ad 4 lagu tu pun dh cukup bertuah.. sebab most of the time, x berlagu pun… 🙂
i used to store about 12gb mp3. USED TO. tapi brp je yg aku pernah dengar. ada jugak yang aku x pernah dengar, tak pernah tau pun lagu tu aku ada. tapi sekarang dh tak banyak. tapi still byk jugak. 2 gb kot. tu pn ada lagi yg akan didelete. miahehehe.. free the space. i have a better things to do with the gb gb… very-very much better, [store table(s) maybe]…

aku memang tak tahu pasal lagu. most of them aku cari bila aku rasa aku nak dengar. dan rata-ratanya lagu lama. lagu baru? erk.. siyesli aku x tau. tapi kalau nk aku carikan, insya-Allah boleh. gimme the title, artist. i’ll try my best. dc++ sudeyyy… ppl do said, x life x layan lagu.. to me. miahahahaha…

rata-rata lagu yg aku dengar, disuggest oleh orang lain. tak perlu kot aku sebut sape orang lain tu. kalau sebut, ad tertinggal, susah jugak. u know u. ppl suggest to me, i search n dc++, not there, i go find on net. i dload. i keep… until i need some space for something else. :p

i like classic style. my winamp is up-to-date ok~!!!

winamp

=)

Nov 12 2007

emach

next: electrical machine.. 230pm, 13-nov-07, test-room-block-N

transformers? transform? auto-transformer? auto-bot? roll-out…

Nov 12 2007

eee

hurm..eee is? there is no more eee. it’s ee. you should noticed it earlier than the earliest.

yup. ee. engineering economics. aku bukan penganalisis ekonomi kejuruteraan. biar jurutera itu yang tentukan ekonomi meraka. ekonomi mereka, biarkan mereka. aku bukan engineer(belum?). abaikan.

engineering economics, 2.30pm, Chancellor hall. it’s 11.28am (jam aku memang cepat kalau anda cakap jam saya cepat).

Nov 11 2007

ngaaaa

study2…
final2..
ampes la.. time camni la discover new thing.. actually telah didiscoverkan dengan new things. the new thing yang best. tak pe orang x balas msg aku, x balas reply aku,  x jawab soklan aku, x nak tegur aku. (ad ke orang wat gitu?, sengal aku neh, kawan2 aku sumer baik2 r). tapi new thing ni attract me more. hahaha.. gila aku. x leh2.. kawan comes first. x der kawan, baru things2 gitu bleh jd kawan.

eh.. takleh jugak.. final dulu wei… final.. eee, emach, dsp, ps, pe.. auwww~

bring it on.. eh.. bring it down.. ah.. ape2 aje..

selamat pagi~

Nov 07 2007

loosing everything?

i see what i lost.. i do gain, but what? not yet know. when? right after i know, of course…