Mar 06 2015

UK – Day 6

satu degree di pagi hari. even below dikala subuh. mulut berasap. haha

masa nak balik dari office tadi, terjumpa staf dari group finance. muslim, based at Machester. datang ke guilfor 3-4 hari seminggu since last november. dan dia juga stay kat radisson blu. maka, balik keje tumpang dia la. haha

katanya biasa diorang order online je. sebelum ni aku pun ada jugak rasa nak cuba order online ni. tapi macam tak berapa wujud keyakinan. tapi hari ni tidak. order saje.

order dari http://www.theshahin.com/ . pilih menu, add to cart, checkout dan bayar! dalam 50mins sampai. eh lupa. bayaran boleh dibuat melalui paypal, ataupun cash on delivery. aku buat cash on delivery. diorang ada sediakan duit baki. sangat mudah! hahaha

esok kena try kedai lain ni. haha

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment